Vertaalburo Zagorsk

Welkom bij Vertaalburo Zagorsk

Een buro met veel activiteiten, werkend voor diverse opdrachtgevers, van overheid tot particulieren. Actief sinds 1996.

vertaalburo zagorsk: vertalen en tolken russisch-nederlands

Vertalen en tolken

Vertaalburo Zagorsk maakt voor particulieren en bedrijven vertalingen met en zonder beëdiging uit het Nederlands naar het Russisch en omgekeerd.

Lees meer

vertaalburo zagorsk: workshops rusland

Workshops

Door de groeiende belangstelling voor Rusland en de landen van de vroegere Sovjet Unie worden er workshops georganiseerd voor zowel zakelijke als cultureel-maatschappelijke betrekkingen. 

Lees meer

Taaltrainingen

Vertaalburo Zagorsk verzorgt taaltraining individueel , maar ook in groepsverband (in-company) voor bedrijven, overheid en andere organisaties.


Lees meer

Over Vertaalburo Zagorsk

De naam en het logo van Vertaalburo Zagorsk zijn afgeleid van de stad Sergiev Posad liggend op 75 km afstand van  Moskou, die nog tot de eeuwwisseling Zagorsk heette en waarop je verliefd wordt wegens de in de strakblauwe lucht schitterende kerkkoepels met gouden sterretjes.
Hoofd van het Vertaalburo Zagorsk is drs. Tatjana van Merwijk-Panina, opgegroeid in Tashkent, de hoofdstad van Oezbekistan, een deelrepubliek van de voormalige Sovjet Unie. Zij heeft haar filologiestudie aan de Universiteit van Tashkent en Moskou doctoraal afgerond en is later als docent NT2 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgestudeerd.